AutoMaatje voor vervoer naar vaccinatielocaties

Heeft u een oproep ontvangen voor de boostervaccinatie tegen corona maar weet u niet hoe bij de priklocatie te komen? ANWB AutoMaatje vervoert mensen die minder mobiel zijn. Tegen een kilometervergoeding van 30 cent worden mensen door een chauffeur uit de buurt naar de plek van bestemming gebracht en weer terug naar huis uiteraard.

“Voor sommige ouderen is het een punt van zorg hoe ze op de plek van bestemming komen”, zegt Huib Vogelaar van ANWB AutoMaatje Uithoorn en Aalsmeer. "Met deze ritten zorgen we voor geruststelling over het vervoer naar de priklocaties. Als iemand een vervoersprobleem heeft naar de priklocatie en er is geen alternatief kan ANWB AutoMaatje een uitkomst zijn.”

Deelnemers van de vervoerservice hoeven geen lid te zijn van de ANWB. Ze moeten wel inwoner van de gemeente Uithoorn of Aalsmeer zijn. Tijdens het eerste telefoontje is er een gesprekje om de persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarna wordt de rit ingepland waarbij wordt gezocht naar een chauffeur die het dichtst in de buurt woont en tijd heeft.

Wie voor de boostervaccinatie een beroep wil doen op deze service, kan zich minimaal 2 werkdagen van tevoren telefonisch aanmelden bij ANWB AutoMaatje Uithoorn.

Neem contact op!

Kampioen 4-2021 Portret Tini van Braak en Vincent Clijnk_gebruiken ovv fotograaf Jonathan Andrew_small.jpg

AutoMaatje Aalsmeer:

info@automaatje-aalsmeer.nl

0297-303 141

Telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00-12:00 uur.

AutoMaatje Uithoorn:

info@automaatje-uithoorn.nl

0297-303 103

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9:00-12:00 uur.