Nieuws

Onderstaand leest u het laatste nieuws over ANWB AutoMaatje Aalsmeer.
Bezoek ook onze Facebook-pagina eens! 

 

 
3-jarig bestaan en 1000e rit van AutoMaatje Aalsmeer

Afgelopen maandag was het groot feest voor de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje, de vrijwillige vervoersdienst van Participe Amstelland in Aalsmeer. Het was niet alleen de derde verjaardag van de dienst, maar ook reed chauffeur Tanya het 1000e ritje.

Lees meer
 
500e rit ANWB AutoMaatje Aalsmeer

ANWB AutoMaatje Aalsmeer heeft op 20 oktober jl. de vijfhonderdste rit mogen rijden, een prachtige mijlpaal. Deze bijzondere rit werd gereden door vrijwillige chauffeur Michiel Roos. Hij haalde mevrouw Paul thuis in Aalsmeer op en bracht haar naar Kudelstaart.

Lees meer
 
250e rit AutoMaatje Aalsmeer

ANWB Automaatje Aalsmeer heeft de 250e rit mogen rijden, een prachtige mijlpaal! Deze bijzondere rit werd gereden door vrijwillige chauffeur Beryl Voorhoeve. Zij bracht mevrouw Rinkema naar de huisarts en weer terug. Mevrouw Rinkema en Beryl vertellen over AutoMaatje.

Lees meer
 
AutoMaatje voor vervoer naar vaccinatielocaties

Heeft u een oproep ontvangen voor de boostervaccinatie tegen corona maar weet u niet hoe bij de vaccinatielocatielocatie te komen? ANWB AutoMaatje vervoert inwoners van Aalsmeer en Uithoorn die minder mobiel zijn. Ook naar de priklocatie!

Lees meer
 
100e ritje!

Ondanks alle golven van de roerige tijd waarin we nu weer zitten, hadden we een mooie mijlpaal in Aalsmeer met het 100e ritje! Wat is het toch een mooie dienstverlening en wat kunnen we toch trots zijn op de mensen die AutoMaatje mogelijk maken! 

Zie het verslagje van onze topper Ria die vanmiddag dit ritje voor- en met mevrouw Baars heeft uitgevoerd.

 

Lees meer
 
Landelijke coördinatorendag 2021 AutoMaatje

Vorige week kwamen de coördinatoren van ANWB AutoMaatje bij elkaar op de jaarlijkse coördinatorendag. Vanuit alle windstreken waren ze gekomen, zo ook Huib Vogelaar die onze coördinator is voor Aalsmeer en Uithoorn.

Lees meer
 
AutoMaatje Aalsmeer weer actief!

U kunt vanaf heden weer gebruik maken van ANWB AutoMaatje Aalsmeer! Laat u door een vrijwilliger tegen een kleine onkostenvergoeding brengen naar uw afspraak. Of het nu om de huisarts of een vriendin gaat. 

Lees meer
 
AutoMaatje Aalsmeer zoekt chauffeurs

Houdt u van autorijden, geniet u van sociale contacten en bent u op zoek naar flexibel en dankbaar vrijwilligerswerk?ANWB AutoMaatje Aalsmeer zoekt chauffeurs.

Lees meer
 
AutoMaatje gestart in Aalsmeer

AutoMaatje gestart in Aalsmeer: maandag 2 maart heeft wethouder Wilma Alink de eerste rit gereden voor het ANWB AutoMaatje in Aalsmeer.

Lees meer
 
2 maart starten we!

Het is bijna zover: 2 maart start ANWB AutoMaatje Aalsmeer!

Lees meer
 
Bijeenkomst voor vrijwilligers

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden voor AutoMaatje Aalsmeer? Kom naar onze bijeenkomst voor (aanstaande) vrijwilligers op 24 februari.

Lees meer